gästspel

 

Operett singalong

 

 

Vid en konsert med kända operettmelodier började en äldre man ur publiken spontant att sjunga med. Musiken var helt enkelt så medryckande att han inte kunde låta bli.

Då föddes idén till operett-singalong!

 

Henrik Lagercrantz och Lisa Löfqvist är båda professionella operasångare. De lärde känna varandra på Malmö Opera där de jobbade i kören under flera år och har tillsammans gjort en hel del konserter men även roller på Malmö Opera. Tillsammans med pianisten Frederic Schöning anordnar trion nu operett-singalong.

 

Trion besöker Rickarums Bya Teater onsdagen den 24 maj kl. 19:00.

 

Arrangör Kristianstads Teaterförening.

 

Biljetter:

Biljetter till detta arrangemang bokas hos Kristianstads Teaterförening.

 

Biljettpris: 180kr. Ungdom(upp till 26år)/student får 50% rabatt.

Vi har även grupprabatter.

Bokning av teaterbiljetter gör du genom att e-posta till kristianstad.tf@riksteatern.se alternativt ringa 044 - 12 58 20.

 

Scenpasserbjudande: Våra medlemmar får 5% rabatt/föreställning, upp till 40%.

Kristianstad Teaterförening

Kristianstad teaterförening är en del av Riksteatern och är en ideell förening som verkar för att arrangera gästspel i Kristianstads Kommun. Teaterföreningen föddes 1933 och fyllde alltså 80 år 2013.

Det är en av Sveriges största teaterföreningar under Riksteatern med över 1300 medlemmat. De arrangerar varje år 80-90 gästspel i kommunen. Man anordnar också teaterresor inom Sverige och Danmark.

Kristianstads Teater är huvudscen men föreställningar ges också på Kulturhuset Barbacka och på Konserthuset. Dessutom arrangeras gästspel i Östra Sönnarslöv, Tollarp, Arkelstorp, Ekestad, Åhus, Mjönäs, Djurröd, Degeberga, Everöd, Önnestad, Huaröd och på Ivö.

© Rickarums Bya Teater

Besöksadress:

Djurrödsbyväg 115

291 92 Kristianstad

Telefon & mail:

044-32 80 31

kontakt@rickarumsbyateater.se